Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jó esély van rá, hogy egy közönségkedvenc Star Wars karakter nem is halt meg valójában
A spoilereknek nagy hatalmuk van a gyenge akaratúak felett.

image

Néhány napja már nálunk is szóba került Chuck Wendig Star Wars: Aftermath című regénye, amely igen kemény kritikákat kapott, ám szerencsére egyéb érdekességekkel is szolgál a könyv, amely a Jedi visszatér utáni eseményeket dolgozza fel.

A könyv olyan közjátékokat is tartalmaz, amelyek önmagukban is rengeteg kérdést vetnek fel, illetve különböző találgatásokra adnak okot. Egy ilyen közjátékból származik az alábbi Tatuinon játszódó jelenet is, amiben egy ember igencsak érdekes dolgot talál a jawáknál guberálás közben.

Szerk: a műfordítás természetesen nem hivatalos, a Dice & Sorcery csapat nyelvzseni twi’lek rabszolgáját kértük meg a feladat elvégzésére.

Egy sisakot vett ki a dobozból. Ütött-kopott volt, és marás nyomok tarkították, mintha savba áztatták volna. De azért - mondta, miközben megkocogtatta öklével - ezek a mandaloriak tudtak páncélt készíteni, nemde? Nézzenek oda - mondta, majd felemelte - Mandalori harci páncélzat. Egy egész doboznyi. Ráadásul hiánytalannak tűnik, bár úgy látszik a poklot is megjárta. Szerintem a főnök örülni fog ennek.

Mandalori páncélzat. Ütött-kopott jelleg és marás nyomok. Hadd ne mi mondjuk ki, ki lehetett ennek a cuccnak az eredeti tulajdonosa…

image

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr198636692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása