Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Halo meghódítja az asztali játékok világát is
Még mindig Gen Con-lázban égünk.

image

Akárhogy is nézzük, az asztali játékok egyre durvábban törnek felfelé. Most mutogathatnánk a Gen Con rendezvény egyre növekvő népszerűségére, a Kickstarteres sikerekre vagy csak simán a megjelenő játékokra, de nem tesszük, egyszerűen konstatáljuk: most baromi jó gamernek lenni.

A Halo: Fleet Battles is tökéletes bizonyítéka annak, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni az asztali játékokat. A Spartan Games játékát gőzerővel demózták a hétvégi Gen Conon, és szerencsére a fejlesztők sem voltak szégyenlősek, sok érdekes dolgot megtudhattunk.

image

Halo: Fleet Battles, The Fall of Reach tulajdonképpen egy kétjátékos űrcsatajáték, ami sztori szempontból is tökéletesen illeszkedik a Halo-univerzumba, így mindenképp érdekes lehet azok számára is, akik mondjuk eddig távolabb álltak az asztali játékoktól, de a Halo világát szeretik.

image

image

Az alapkészlet 32 UNSC és 17 Covenant miniatúrát tartalmaz, illetve 30 egyedi dobókockát, a kampányfüzetről és az egyéb nyalánkságokról nem is beszélve. Tetemes pakkal lesz tehát dolgunk. Kíváncsian várjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr758636468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása