Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Margaret Atwood képregényt ír egy geek csajos antológiába
Kickstarteres képregényantológia a geek csajok szerelmi életéről.

image

Margaret Atwood a kortárs irodalom egyik legjelentősebb alakja. Rengeteg díjat és elismerést bezsebelt, talán a leghíresebb műve a disztópikus és rendkívül nyomasztó A Szolgálálólány meséje, de írt gyerekmeséket, novellákat és azon se lepődnék meg, ha a kanadai TV-újságot is ő szerkesztené.

Szóval nem akármilyen hír, hogy Atwood is ír és rajzol egy sztorit a The Secret Loves of Geek Girls című képregényantológiába, amely jelenleg a Kickstarteren várja a backereket. Érdekesség, hogy egy teljes mértékben nők által készített kiadványról van szó, és a szerelem-románc-szex háromszögben kavargó történetek kapják a főszerepet. A kampány még 15 napig tart, de már több mint 87.000 kanadai dollár gyűlt össze, szóval egy sikeres projektről beszélünk. Kíváncsian várjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr838636654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása