Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Őrült sorok kígyóznak Japánban egy-egy Nintendo Switch-ért
Ja, és a végén csak a legszerencsésebbeknek jut.

A Nintendo Switch világszerte óriási sikerterméknek számít. Azonban Japánban, ahol a hagyományos otthoni konzollal ellentétben sokkal inkább a hordozható kütyük dominálnak, ott a hiánycikk fogalma új értelmet nyert: a japán My Nintendo Store webshopba érkező szállítmányok kevesebb mint 10 perc alatt el szoktak fogyni. Valamennyi alkalommal.

Ám akik érzik magukban a kellő elhivatottságot, azok inkább megpróbálnak sorba állni egy-egy bolt előtt. A közelgő Splatoon 2 megjelenése azonban még a szokásosnál is jobban megtébolyította az embereket: a közelmúltban

számos bolt előtt több ezer ember állt sorban kilométernyi hosszúságban.

S hogy mindezt miért? Azért, hogy részt vehessenek egy sorsoláson. Egy tokiói üzletben például 250 db Switch érkezett, ám több mint 3000-en szerettek volna egyet maguknak. Máshol pedig 2100 főre jutott 200 darab.

Mindenki húzott magának egy számot, aztán reménykedett benne, hogy kisorsolják. A többség azonban üres kézzel ment haza ebből a földi pokolból. Reméljük, nem lesz ilyen brutális a helyzet a Star Wars Land megnyitóján…

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2912671981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása