Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Lenyűgöző képeken és videón a Star Wars Land élethű makettje
Csak ámulunk és bámulunk!

A Disney eddig még nem sokat árult el az építés alatt álló Star Wars témájú élményparkjairól, melyek várhatóan 2019-ben nyílnak majd meg Floridában és Kaliforniában, parkonként mintegy 56 656 négyzetméteren. A készülő park miniatűr, méretarányos makettjét a D23 névre hallgató Disney Fan Club expóján leplezték le nemrégiben, amelyet bárki személyesen is megtekinthet a hétvége során.

A látogatók számára lehetőség nyílik majd belépni az Ezeréves Sólyom fedélzetére, ahol is egy titkos küldetésben kell irányítani a galaxis leggyorsabb ócskavasát. Emellett belecsöppenhetünk majd az Első Rend és az Ellenállás brutális összecsapásának kellős közepébe is. Ám hogy milyen szerepben? Az csakis rajtunk múlik majd.

Emellett pedig természetesen számos egyéb látványosság is lesz majd a fejenként egymilliárd dollárba kerülő parkokban, többek között egy eddig még sosem látott bolygó, egy kereskedelmi űrkikötő és egy „utolsó állomás a Külső űr előtt”. A képek önmagukért beszélnek:

A látottak alapján rendkívüli és páratlan élménynek ígérkezik a Star Wars Land, ami sok rajongó számára szolgál majd zarándokútként. Egy dolog azonban már most biztos: átkozottul hosszú lesz a sor…

UPDATE: azóta kijött egy újabb videó is a parkról, mely hivatalosan a Galaxy's Edge, azaz a Galaxis széle nevet kapta:

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr1712663933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása