Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Sonic visszatér a gyökereihez
A futóbolond sündisznó méltó lesz régi nagy híréhez?

Az utóbbi években nem voltak igazán elkényeztetve a Sonic-rajongók, sajnos gyengébbnél gyengébb játékok bombázták a valaha szebb napokat is látott franchise-t. 

Szerencsére a SEGA is látja a problémát, és úgy tűnik, készek változtatni. Legalábbis erre lehet következtetni a SEGA Europe marketing vezetője szavaiból, aki a Marketing Weeknek adott interjújában többek között a Sonic-játékok jövőjéről is beszélt. Jon Rooke így fogalmazott:

A SEGA nyilvánosan is bocsánatot kért a rajongóktól, amiért az utóbbi évek konzolos Sonic-játékai minőségi szempontból nem voltak elfogadhatóak.Nehéz feladat a 90-es évek ikonikus side-scroller élményét 2D-ről 3D-re ültetni, de Sonic nagyon fontos nekünk, és az új játékoknál az aranykorra fogunk építeni.

Kíváncsian várjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr108637138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása