Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Egy elvetemült rajongó fából készítette el a Star Wars Armada űrcsatajátékot
A Fantasy Flight Games nem biztos, hogy örül ennek.

starwarsarmadahero.png

A társasjátékos szubkultúra tényleg nincs híján a kreativitásnak. Nem is olyan régen ámuldozhattunk Kovács Máté elképesztően király módon felturbózott Battlestar Galactica társasjátékán, most pedig egy olyan Reddit-felhasználóba botlottunk, aki a Fantasy Flight Games Star Wars Armada című játékát házilag készítette el, kizárólag fából. 

Első blikkre talán furcsának tűnhet ez a projekt, hiszen a Star Wars Armada (és idősebb testvére, az X-Wing) részben a baromi részles minijárműveinket köszönheti a népszerűségét, ám g-doh barkácsmunkája is egészen sajátos hangulattal bír. 

G-doh az űrhajók mellett a mérőket és a jelzőket is fából készítette el, csupán a játékhoz járó speciális kockák hiányoznak a készletből. Az alkotó egyébként nem rendelkezik a rendes dobozos játékkal, az információk és minták zömét az internetről gyűjtötte be, de munkáját segítették olyanok is, akiknek megvan az eredeti játék.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2911767291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása