Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Hamarosan magyarul is játszhatjuk az X-winget
Exkluzív megjelenés a Star Wars: Az ébredő Erő örömére!

image

Örülhetnek az űrstratégák, ugyanis a Fantasy Flight Games X-wing miniatures új, Az ébredő Erő-höz igazított változata magyarul is kijön a Delta Vision gondozásában!

A kiadó a blogján keresztül közölte a hírt:

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban….

A bizonytalanság korát éljük. Egyre fokozódó feszültség fojtogatja a galaxist, ahogy a birodalmi vezetőkből újraszerveződő Első Rend befolyása egyre csak növekszik, de a köztársaságpártiakból létrejött Ellenállásnak még van egy halvány reménysugara. A bátor hősök küzdelme a sötétség erői ellen még felélesztheti bennük a képességet, hogy egy új jövőt kovácsoljanak…

A Delta Vision Kiadó és a Fantasy Flight Games büszkén jelenti be, hogy a világ másik hat országával egyszerre megjelenteti a STAR WARS univerzum legújabb, izgalmas és gyorsmenetű űrcsatákat ígérő társasjátékát, az X-WING figurás játék „Az ébredő Erő” című alapkiadását! A játék október elején várható, természetesen magyar nyelven.

A játék a december 18-án a mozikba kerülő filmmel összhangban, A Jedi visszatér történései után harminc évvel játszódik. A játékosok űrhajókat irányítanak és választhatnak a köztársaság pártiakból létrejött Ellenállás és a birodalmi erőkből újraszerveződött Első Rend között.

A dobozban megvan minden, ami két játékos számára szükséges a játékhoz. Tartalmazza a festett műanyag figurákat, az egyedi kockákat, a kártyákat, a jelölőket és a Bevezető Szabálykönyvet. Továbbá haladó szabályok és különleges küldetések is helyet kaptak benne, bővítve a nehézségi fokokat és a lehetőségeket.

Pilóták a hajókhoz! És az Erő legyen veletek!

És íme, egy rakat kép a játékból:

image

image

image

image

image

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr888636750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása