Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Ave Roma - elindult a Kickstarter-kampány
A közösségi finanszírozásra indulók köszöntenek téged.

image

2016 különösen fontos év lehet a magyar társasjáték-fejlesztők számára. A Saltlands mellett ugyanis az A-Games játéka, az Ave Roma is a közösségi finanszírozás útját választotta a megvalósuláshoz; a kalapozás ma kezdetét is vette. A játék megvalósulásához 30 ezer euróra van szükség, és még 35 nap áll rendelkezésre, hogy össze is gyűljön az összeg.

Ha kíváncsiak vagytok az Ave Romá-ra, mindenképp figyeljétek a blogot, ugyanis holnap fellövünk egy szemtelenül exkluzív játékbemutatót, amelyből minden fontos dolgot megtudhatsz.

Minden okunk megvan egyébként a bizakodásra, emlékezzünk csak a Trickerionra, amely tavaly aratott elképesztően nagy sikert a Kickstarteren. Bízunk benne, hogy idén is szép sikerek elébe néznek a magyar fejlesztők.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr918637878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása