Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Videóban mutatkozik be a Saltlands társasjáték
A Kickstarter felé fúj a szél.

image

Mindig örömteli és izgalmas dolog egy-egy magyar vonatkozású Kickstarter projekt bemutatása, ráadásul abban a mázlis helyzetben vagyunk, hogy jobbnál jobb cuccokkal rukkolnak elő az ötletgazdák.

A Maze - The Angels Walk Silently után most a társasjátékok világából bukkantunk egy igazán érdekes magyar projektre. A Saltlands egy nem túl távoli jövőben játszódó posztapokaliptikus társasjáték, ahol a játékosok egymást segítve vagy éppen hátráltatva próbálnak kijutni a Sóság pusztaságából.

A Saltlands egyik sajátossága, hogy a játékosok szárazföldi vitorlás járműveket irányítva mozognak, tehát hatalmas szerepet kap a szél, illetve annak iránya, erőssége. Baromi érdekes koncepció, ráadásul taktikázás szempontjából is érdekes helyzeteket szülhet.

A srácok tavasszal szeretnék elindítani a Kickstarter-kampányt, amihez most készítettek is egy hangulatos bemutatkozó videót, amit alább tekinthettek meg.

A további hírek és fejlemények mellett már csak azért is érdemes követni minket, mert hamarosan mi is kipróbáljuk a posztapokaliptikus vitorlázást…

Részletek hamarosan!

Addig is csekkoljátok a Saltlands weboldalát és like-oljátok be őket Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr338638018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása