Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Kijött a Maze - The Angels Walk Silently második előzetese
Hamarosan Kickstarteren a magyar túlélő horror!

image

Már jó ideje figyeljük a Maze - The Angels Walk Silently című lovecrafti hagyományokat ápoló horror-kaland alakulását, és folyamatos örömmel vesszük tudomásul, hogy a srácok jól haladnak a játékékkal.

Múltkor egy felvezetőként szolgáló ingyenes mini kalandjáték megjelenéséről számolhattunk be, most pedig itt van egy friss és ropogós előzetes, amely már a Maze-hez, és a hamarosan startoló Kickstarter-kampányhoz készült. Csekkoljátok!

Ez még persze csak a kezdet. Hamarosan írunk egy átfogóbb anyagot is a projektről, úgyhogy figyelgessétek a blogot, mert lesznek még itt jóságok!

Addig is kövessétek be a Maze Facebook-oldalát, és próbáljátok ki a The Mysterious Disappearance of Mr. Lovecraftot, ahol magának a mesternek a bőrébe bújva kell helytállnotok!

A Maze hivatalos oldala is sok hasznos infót rejt ám!

Lovecraft tuti megosztaná ezt a hírt… És te?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr398637516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása