Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Elképesztően zsivány rajongói Star Wars-film egy mocskos lázadóról
Valahogy így kell rajongói filmet készíteni.

A Rebel Scum a Blood Brother Cinema Co rövidfilmje, amely egy hothi csatát megjárt lázadó pilóta történetét meséli el, miután hósiklójával lezuhant a havas tájon.

Nem lenne rossz, ha a Rogue One bemutatójáig minden hónapban megoszthatnánk egy legalább ilyen minőségi Star Wars rövidfilmet…

A filmet több mint két hónapon keresztül forgatták a Columbia-jégmezőkön, az Athabasca gleccsernél, ahol a filmeseknek igen zord körülményekkel kellett megküzdeniük, hiszen a hőmérséklet gyakran elérte a mínusz 30 fokot is.

Külön érdekesség, hogy szinte teljesen sikerült kihagyni a számítógépes effekteket, és helyettük hagyományos stop-motion animációval keltették életre a lépegetőket és kutászdroidokat.  

Itt pedig néhány műhelytitok:

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr458637472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása