Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Star Wars: Rogue One előzetes az Amerika Kapitány: Polgárháború előtt?
Bothan kémeink szerint tuti az infó.

image

2016 decembere is a Star Warsról fog szólni, hiszen érkezik a Rogue One, az első Star Wars-antológiafilm. Nem csoda hát, hogy mennek is a pletykák és a találgatások ezerrel, hiszen a Rogue One egy minden szempontból új dolog lesz a Star Wars univerzumban, egyesek még az ébredő Erőnél is nagyobb reményeket fűznek a filmhez.

Hivatalos előzetest azonban még nem kaptunk, egyelőre csak egy kamerával felvett teaser trailerrel kell beérnünk, ám a Star Wars Time értesülései szerint a májusban bemutatásra kerülő Amerika Kapitány: Polgárháború előtt már a nagyközönség is kaphat egy kis ízelítőt a Rogue One-ból.

Akárhogy is nézzük, eléggé valószínű, hogy a Disney kényelmes pozícióból szeretné bepöccinteni a Rogue One marketinggépezetet, amihez az új Amerika Kapitány mozi tökéletesen ideális választás lenne. Májusban minden kiderül!

Addig is nézzük meg még egyszer az Amerika kapitány: Polgárháború előzetesét!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr98637542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása