Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Páncélba zárt szellem legújabb előzetese magyarul is cyberpunk
Továbbra is izgatottan várjuk a kultanime élőszereplős megvalósulását.

ghost-in-the-shell-movie_hero.jpg

2017 egyik legnagyobb filmes ígérete kétség kívül a Páncélba zárt szellem című kultikus anime élőszereplős feldolgozása. Szerencsére már nem kell sokat aludnunk ahhoz, hogy megtudjuk, Scarlett Johanssonék meggyalázták-e az eredeti alkotást, hiszen az új feldolgozás március 30-án költözik a hazai mozikba. 

Közel van tehát a bemutató, nemrég ráadásul érkezett egy új előzetes is, amelynek magyar szinkronos változatát alább nézhetitek meg. Mi továbbra is bizakodóak vagyunk...

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr1212272715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LúzerMan 2017.02.21. 07:01:48

Az előzetes látványos, de köze sincs az eredetihez. Számomra egy értéktelen fosnak ígérkezik, ami persze szubjektív előérzet, de jelen állás szerint azt gondolom, hogy nem fogom moziban megnézni.
Kérdésedre a válaszom, szerintem az előzetes alapján meggyalázták. Ha finoman akarunk fogalmazni: a termék nyomokban GITS-t tartalmaz. Bukjon!
Más. Magyarázza meg már valaki, miért kell minden filmben leszbi/homi jelenetnek lennie?

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása