Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Könyvmolyoknak kötelező könyvjelzőkkel rukkolt elő egy ukrán művész
Elnézést uram, de egy hobbit lóg a könyvéből

mb003_hobbit_17.jpg

Az ukrán Olena Mysnyk különös módon hódol kedvenc irodalmi alakjainak, mégpedig úgy, hogy egyedi könyvjelzőkké formálja őket de lássuk, hogy mitől is olyan lélegzetelállítóak és jópofák Olena könyvjelzői.

A művésznő ugyanis nem az imádott karakterek arcára fókuszál, hanem az alsó felüket, vagyis kimondottan a lábukat helyezi reflektorfénybe, illetve a lapok szélére.

A MyBOOKmark kollekció 3D-s darabjai mind kézzel készülnek és olyan hatást keltenek, mintha a kedvenc karakterünk szó szerint a lapok csapdájába esett volna. A legkedveltebb darabok közé tartozik az ikonikus rubinpiros cipős lábszár az Óz, a csodák csodájából, C-3PO aranyos lábikrái a Star Wars-ból, és a Tűz és jég dalának csodálatos rémfarkas tappancsai.

Olena 2011 óta hivatásszerűen készíti a könyvjelzőket, és több mint 9000 rendelést teljesített már, s hiába egyre népszerűbbek a jópofa és kétségkívül hasznos könyvjelzőfigurák, azóta sem állt át gépi gyártásra, minden egyes darab kézzel készül. Öröm lenne, ha Martin Winds of Winter című remekművét már egy kis rémfarkas tappanccsal megtámogatva olvashatnánk...

potter_site.jpg

mb001_wicked_witch_07.jpg

direwolf_site.jpg

c3po_site_1.jpg

alice_site.jpg

v_4.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr8811963357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása