Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

LEGO Lánchíd a LEGO Kreatív Sziget Roadshow-n!
A monumentális alkotást hétvégén te is megnézheted a Westend City Centerben.

lego_lanchid.jpg

Nemrég számoltunk be róla, hogy a LEGO Kreatív Sziget újabb állomásához érkezik, ami önmagában is király dolog. A november 5-én és 6-án, azaz most hétvégén esedékes rendezvényen a korábban bejelentett LEGO jóságokon túl a kockákból készült Lánchíd is kint lesz, ami a maga 10 ezer darabjával egy igazi monumentális "darab". 

Az elképesztő építmény egy magyar LEGO-építész, Dóczy Balázs munkája, akinek kreativitása mellett elképesztő precizitásra volt szüksége ahhoz, hogy elkészítse a Lánchíd LEGO-változatát. Sok apró LEGO Technic darab van a láncokban és a felfüggesztésekben, valamint az útpálya alatt is két lyukas Technic kockákból álló merevítés húzódik. 

Az alkotó a  LEGO két homokszín árnyalatával valamint némi szürke kombinációjával építette meg a hatalmas hidat, de megérte a sok munka, hiszen a végeredmény tényleg fenomenális lett. Szombaton és Vasárnap pedig meg is lehet nézni a LEGO Kreatív Sziget Roadshow keretein belül! A rendezvény 10 és 18 óra között várja a látogatókat Budapesten, a WestEnd bevásárlóközpontban.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr7711925541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása