Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Már bujálkodó sárkányokat ábrázoló falinaptárral is hozzá lehet járulni a kultúrához
A sárkányszex vajon mi?

dragon-calendar-5.jpg

Minden kétséget kizáróan léteznek olyan emberek, akik a szokásosnál jóval nagyobb érdeklődést mutatnak a különböző fantasztikus teremtmények szexuális szokásai iránt, ami ugyan jó néhány kérdést felvet, most mégsem fogunk ezzel túlságosan mélyen foglalkozni.  

Akik ezen különös érdeklődéssel megáldott embercsoportba tartoznak, bizonyára örömmel fogadják, hogy már rendelhető a Dragon Sex falinaptár 2017-es kiadása, amelyben neves és kevésbé neves művészek munkáin keresztül ámuldozhatnak a sárkányok szerelmi életén. Bizony, ez egy olyan falinaptár, amelyben kizárólag sárkányok szerepelnek pásztoróra közben. 

A falinaptár 13 rendkívüli műalkotást tartalmaz, amelyért csupán 25 dollárt kérnek az alkotók, akik hangsúlyozzák a termék adatlapján, hogy a 2017-es kiadás még polgárpukkasztóbbra sikerült, mint az eddigiek, valamint kiváló geek ajándéknak is tartják. Mi mondjuk egy D&D kiadványt jobban értékelnék, de ugye minden ember más és más... 

A stílus maga a sárkány 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr8211763957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása