Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Eclipse társasjáték - Steamre és Google Playre is érkezik
Az utóbbi idők egyik legjobb űrstratégiai társasjátéka hamarosan PC-n is elérhető lesz.

eclipsehero.jpg

Aki szereti a 4X (explore, expand, exterminate, exploit) játékokat, valószínűleg hallott már az Eclipse: New Dawn for the Galaxy című társasjátékról, amely 2011-ben jelent meg és azóta is nagy sikernek örvend. Azoknak, akik nem ismerik, az Eclipse egy űrben játszódó stratégiai játék. A játékosok egy-egy civilizációt képviselve próbálnak meg a legnagyobb űrhatalommá válni, miközben nyersanyagot gyűjtenek, technológiákat fejlesztenek és más civilizációkkal alakítanak ki diplomáciai kapcsolatokat.

Egy ideje már létezik iOS verzió (csak iPad-re) viszont szeptember 16-tól már Steam-en illetve Google Play-en is elérhető lesz a játék. 

Első körben csak az alapjáték lesz elérhető a három platformon (Windows, iOS, Android), de a fejlesztők tervezik a kiegészítők megvalósítását is. Az ára egyelőre még nem ismert, de mindenkinek bátran ajánljuk, hogy tegyen vele egy próbát! 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr5311707105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása