Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Máris brutális siker az ideggyenge kattintgatóknak szánt kocka
Nincs semmi értelme, de legalább lehet nyomogatni.

fidgetcube.png

Megvan az a srác, aki megállás nélkül kattintgatja a golyóstollát, és ezzel az őrületbe kerget mindenkit a környezetében? Van olyan ismerősöd, aki nem bírja türtőztetni magát, ha gombokat lát? Furcsa világban élünk, ahol a stressz mindennapos, és ezt általában különbözőképpen is dolgozzuk fel, ugyanakkor az is kétségtelen, hogy néha tényleg az őrületbe tudjuk kerget egymást sajátos szokásainkkal. De mégis mit tehetünk, ha éget a vágy, hogy baszkuráljuk a használati tárgyainkat? 

Erre a mindennapos jelenségre érkezett válaszként a Fidget Cube, ami nem más, mint egy piciny kocka, amelynek különböző oldalaira gombokat, kapcsolókat és egyéb nyalánkságokat szereltek, hogy használói ki tudják élni kattintásfétisüket. Bármilyen fura ötletnek is hangzik, a Kickstarter népe nyitott volt rá, és

máris közel 1,5 millió dollárt kalapoztak össze a 15 ezer dolláros projektre,

ráadásul a kampány még 41 napig tart. 

A Fidget Cube tényleg egy igazi ínyencségnek számíthat a tapizás-nyomogatás-kattintgatás szentháromságában élők számára, hiszen a cucc minden oldala más és más élményt kínál:

fidget6.png

Az egyszerű kattintgatás szerelmeseinek

fidget5.png

Nincs is annál jobb, mint masszírozni egy thumbsticket, ugye? 

fidget4.png

Felkapcsolom, lekapcsolom, felkapcsolom, lekapcsolom. IMÁDOM!

fidget3.png

Csak dörzsöld meg, és jobban leszel!

fidget2.png

Kattog is! <3

fidget1.png

 Meg.Kell.Tekernem

Sok fura dolgot láttunk már a Kickstateren, de most egy kicsit átértékeltünk mindent.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr7211688981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.09.09. 23:06:43

Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ilyen f@sságokkal is lehet pénzt keresni.Márpedig gondolom, a másfél milla dolcsiból futni fogja még erre-arra is.Ház, kocsi, motorcsónak, akármi... :D

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása