Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

E3-AS TRAILER BONCOLÁS I 2.RÉSZ
Izmozás és durrogtatás haladóknak!

gears-of-war-4-gets-a-release-date-2.jpg

Ezúttal a legpopulárisabb játékok trailereit szedtem sorra, amiket ha az életünk múlna rajta, akkor sem kerülhetnénk ki. Nagyrészt szerencsére nem is szeretnénk, de a következő, azaz 3. részben az alapvetések után inkább majd az ínyencségek, kisebb de érdekesebb címek felé veszem az irányt. 
Addig is... csapjunk bele! 

Tudom, tudom, már szóltunk róla, de bűn lenne elmenni mellette szó nélkül... 

godofloool_yt7m.jpg

GOD OF WAR: 
Jóságos istenek! Odin szakállára! Tyr kezére, Freyja kebleire, hát mi volt ez???
Ez nem is trailer, nem sima ízelítő ez tulajdonképpen kivégzés... Saját szériájának brutális felkoncolása, és csontjaiból, húsából, véréből és valami egészen új mágiából való újjáépítése. A görög mitológia után északra költözünk, hogy a Viking mítoszok csodálatos világán vághassuk keresztül magunkat. Ez persze teljesen egyértelmű és várható választás volt (sőt, egy ideje nyilvános is), de a játék, amit láthattunk valami egészen, zsigereiben, lelkében is más lett, és mindenképpen TÖBB, mint az elődje volt. Persze a technika fejlődik, a grafika szebb, a játék szinte teljesen filmszerű, de itt nem csupán erről van szó. Három résznyi bugyuta darabolás után a széria úgy tűnik felnőtté válik. És ennél jobb nem is történhetne vele. 

ÖRÖMFAKTOR: :) :) :) :) 

27379838530ccef720520ojpg-4851d6_765w.jpg

SPIDER-MAN:
És ha már a felcseperedésről beszélünk: Ó igen... megannyi próbálkozás után végre kaphatunk egy ízig-vérig profi pókember játékot, ami úgy kell a Marvel világának, mint az Arkham Asylum kellett a DC-nek. (szóval nagyon!) És most ne is akadjunk fenn azon, hogy cool-e pókarc jelmeze vagy sem (segítek: COOL!), sem azon, hogy ez csak egy rengeteg CGI-vel átszőtt mű-gameplay részeket villogtató bűvésztrükk, inkább dőljünk hátra és élvezzük a videót, de leginkább higgyünk benne! Akció, sandbox világ, sok-sok humor és egy komolyabb történet? A pókérzékem azt súgja esélyes lehet. Szóval ismételd velem: "Igen, létezik a tökéletes pókember játék, igen nemsokára eljön hozzánk... "

ÖRÖMFAKTOR: :) :) :)

death-stranding-sony-e3-2016-03-1280x720.jpg

DEATH STRANDING: 
"Kojima szivem... mi volt ez?"
- Aki hasonlóan fanatikusan szereti az Ötödik elemet, mint én, tudja is folytatni Ruby Rhod szövegét. Lehet, hogy nagyon kevesen vagyunk olyanok, akik nem pisikélték össze magukat Kojima (aka. Mr.Isten) úr új bejelentésén a Death Stranding-en, de én csak pislogni tudtam... Imádom az MGS sorozatot, sőt mondhatom, hogy Kojima szinte (de nem maradéktalanul) egész munkásságát, mégis túl sokat láttam, hallottam és csalódtam már én ebben az életben ahhoz, hogy egy közepesen jó (de baromira felhájpolt) színésszel és egy hatásos (de inkább hatásvadász) videóval el lehessen kápráztatni. Az én véleményem a túlságosan korai hájpömlésről elég erőteljes: Kell a halálnak! Akkor mutassanak valamit, ha tényleg van mit mutatni, mert sima és semmitmondó CGI cuccokkal így is tele vagyunk már! (egyébként a videó eléggé zsigeri és megható is valamilyen szinten, de azért ez jelen esetben most kevésnek bizonyult.) Szóval akár a világ legjobb játéka is lehet, vagy a legrosszabb amit a föld a hátán hordott. Ebből bizony nem derült ki semmi... 

ÖRÖMFAKTOR: "QUE?"

gears-of-war-4.jpg

GEARS OF WAR 4
Szomorú év ez a One tulajdonosok számára, hisz a PS4 felhozatala messze lopja a showt az exkluzív címeikkel. Sőt szomorú év lehet ez sok-sok PC-s számára is a fantasztikus PS4 exkluzív játékok láttán, de azért van 1-1 bejelentés (bevallom idén számomra csak 1), ami megtöri az Sony-egyeduralom egyhangúságát. Az XOne méltán fő tenyészcsődöréről van szó, avagy a Gears negyedik részéről, amiből egy nagyszerű co-op kampány részletet láthattok alább. Mit is mondhatnék róla? Míg az előző trailerek főleg azt domborították, mennyivel sötétebb és komorabb hangulatot hoz a negyedik installáció a szériába, ez a videóbemutató inkább vissza lépett kettőt. Vagyis: Gears, csak éppen egy kicsit több. Aki komálta eddig, komálni fogja most is, de mivel a széria megtart minden olyan elemet, ami eddig is működött (a God of War-ral ellentétben), jelen esetben biztonsági játékosnak mondható. 

ÖRÖMFAKTOR: :) :) :)

 A Nintendósok nagy örömére egy fantasztikus ZELDA bejelentést is kaptunk, méghozzá a THE LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD képében, erről pedig ITT OLVASHATTOK egy rövid beszámolót. 

Mint említettem, a következő epizódban jönnek a kisebb, de sok szempontból egyedibb és bevállalósabb címek, szóval érdemes lesz holnap is keresni a Trailer boncolást! 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr958810668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.06.16. 10:58:14

A poszt olvasása után biztos nem vásárolom meg ezeket a játékokat.

Je t’aime Mathilde de la Mole 2016.06.16. 13:04:47

Elképsztő sztuyok felhozatal. Ezek a konzolos szuperhősös gagyi játékok nagyon nem jönnek be..

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása