Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Egy eszeveszett viktoriánus bosszútörténetre megy a kalapozás
A furcsa című Victorian Bareknuckle League érdemes a figyelemre, ráadásul egy kis magyar vonatkozása is van.

victorianbareknuckleleague.jpg

A Kickstarteren nemcsak kiváló videojátékok és társasjátékok születnek, hanem például képregények is. Épp néhány napja közöltük kritikánkat a The Spider Kingről, amely szintén a legnagyobb közösségi finanszírozási oldalon kezdte az életét, de rengeteg egyéb izgalmas képregényes projektet lehetne említeni. 

Épp ilyen a meglehetősen sajátos című Victorian Bareknuckle League is. Érdekesség, hogy a képregény írója, Carl Jackson Magyarországon él, de a kreatív csapatban rajta kívül még ott van a marveles és dynamite-os múlttal is rendelkező Jake Bilbao rajzoló, illetve a román nemzetiségű Pika, aki a színezésért felel.

A képregény a viktoriánus kori Angliában játszódik, főszereplője Millicent Figg, aki bosszút esküszik szerelme meggyilkolásáéért, ám igen rendesen alá kell merülnie a különös szerzetekkel és fantasy elemekkel tarkított világban, hogy megtalálja az elkövetőket. Szerencsére vele tart a világ legjobb detektívje is, így ám így is rengeteg veszéllyel kell szembenéznie, hogy igazságot szolgáltathasson. 

Érdemes körülnézni a kampányoldalon, ahol elolvashattok egy ízelítőt, illetve számos vagány illusztrációt megnézhettek. A projektnek van Facebook-oldala is, like-oljátok be, ha értesülni szeretnétek a fejleményekről. 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr78795314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása