Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Hollywood megőrült: jön egy újabb mobiljáték filmadaptációja
Ezúttal a Fruit Ninjából terveznek örökzöld klasszikust forgatni.

fruit-ninja-film.jpg

Olybá tűnik, az Angry Birds animációs filmjének (pénzügyi) sikerein felbuzdulva mások is vérszemet kaptak, hogy mobilos videojátékból filmet készítsenek. Persze most nem olyan nagyszabású produkciókra kell gondolni, mint a Warcraft vagy az Assassin's Creed, hanem sokkal inkább a Tetris, illetve a Centipede "feldolgozásai" mellé áll be egy újabb filmstúdió, aki mindenáron szeretné szórni a pénzt.

A Fruit Ninja egy olyan játék, amit valószínűleg mindenki ismer, aki kicsit is járatos a mobiljátékok világában. Elvégre ez a játék több mint egymilliárd letöltést produkált. Észszerűnek tűnő gondolat tehát, hogy filmvászonra vigyék eme játék páratlan, nem mindennapi történetét egy élőszereplős, családi vígjáték keretében. Már alig várjuk...

Addig is trailer híján itt egy mókás összeállítás arról, hogyan is nézhet majd ki a valóságban a készülő produkció:

Forrás: Hollywood Reporter

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr478746496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása