Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Assassins's Creed - új könyvsorozatot indít a Fumax
2016 az orgyilkosok éve lesz.

lastdescendants-b1.jpg

Az Assassin's Creed napjaink egyik legsikeresebb és legkedveltebb videojátékának számít, így nem meglepő, hamarosan érkezik az filmfeldolgozás, de szerencsére nem csak ennek örülhetünk.

A Fumax kiadó nemrég jelentette be, hogy új Assassin's Creed könyvsorozatot indítanak Last Descendants címmel. A sorozatot a többszörös díjnyertes Matthew J. Kirby írja, és az első kötetet már idén ősszel a kezünkbe is vehetjük magyar nyelven.

A főszerepben egy fiatal csapat áll, akik belecsöppennek az orgyilkosok és templomos lovagok évszázados háborújába. Owen, a főhős megpróbálja édesapja ártatlanságát bizonyítani, aki a börtönben halt meg. Egy olyan bűncselekményért ítélték el, amit nem is ő követett el. Owen ezért az Animust használja fel, azonban a múltban többre bukkan, mint azt eredetileg tervezte. Rátalál az Éden Szigonynak nevezett ősi relikvia nyomára, amelyre viszont két titkos társaságnak is fáj a foga. Főhősünknek így nem marad más választása, minthogy ő szerezze meg elsőként a kincset. Előbb az 1863-as New Yorkba utazik vissza csapatával, majd eljut az Azték Birodalom bukásáig és Cortés a nagy hódítót is saját szemével figyelheti meg. Amit azonban a múltban látnak átírja azt a jelent, amit Owenék ismernek...

A sorozat három részes lesz, az első könyv ősszel jelenik meg angolul és vele egy időben magyarul is. A folytatások 2017-ben várhatóak, év elején illetve az év vége felé. Az alábbi borító csak koncept art.

lastdescendants-b1-621x900.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr988735340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása