Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Egy művész VHS-borítókat készít modern filmekhez
A nosztalgiapornó továbbra is hódít.

vhs.png

A dicső 90-es évek egyik legikonikusabb tárgya a VHS-kazetta. Bár maga a technológia meglehetősen silány minőséget képviselt, mégis meghatározta a korszak filmes és házimozis kultúráját, így joggal lágyul el a szívünk, amikor egy-egy nagytakarításkor előkerülnek régi kedvenc videokazettáink.

Bár manapság a DVD, a Blu-Ray és a különböző streaming szolgáltatások uralják a piacot (az illegális letöltésekről inkább ne beszéljünk), vannak, akik nem felejtenek. Közéjük tartozik Steelberg is, aki a legújabb mozifilmeket is a késő 80-as, 90-es évek szemüvegén keresztül nézi legszívesebben. Félelmetesen autentikus VHS-borítói abszolút hozzák a régi idők hangulatát, így megtekintésük erősen ajánlott mindenkinek, aki fogékony a retro örömökre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr218679764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása