Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Nyerd meg DiCaprioval az Oscart!
Az internetes népművészet ismét csodát alkotott!

Rohanj Leoval az Oscarért! A londoni The Line animációs stúdió egy klasszikus 8-bites játékot alkotott, amiben Leo üldözi a szeme előtt lebegő Oscart. Az útját a vörös szőnyegen különböző akadályok nehezítik: fotósok, jéghegy, Lady Gaga, illetve versenyeznie kell különböző színészekkel: a marsi szkafanderes Matt Damonnal, a Breaking Bades Bryan Cranstonnal, vagy éppen a (dán) lánynak öltözött Eddie Redmayne-nel.

A körök között bónuszfeladatokat kell teljesíteni: bemászni a Lamboba a Wall Street farkasa jelenete szerint, dühödt arccal színészkedni, megtalálni a tömegben a fekete bőrű jelöltet és köszönőbeszédet írni.

Leo küzdelme tökéletes görbetükröt tart az egész Oscar-cirkusz elé, ami már rég nem a színnészek és filmkészítők szakmai teljesítményéről szól, hanem egy cukormázzal leöntött politikai-társadalmi állásfoglalássá vált, amit a filmszakma egy szmokingos-estélyis gálaestnek álcáz.

A csodálatos játék itt érhető el: www.redcarpetrampage.com

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr818638002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása