Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Rajongók készítik a Star Wars: Knights of the Old Republic rebootját
A videojáték-történelem egyik legambiciózusabb vállalkozása.

A 2003-ban megjelent Star Wars: Knights of the Old Republic az egyik legkedveltebb Star Wars-játék evőr és nem is alaptalanul. A KOTOR egy kiváló történetet mesélt el, nagyszerű karakterekkel találkozhattunk  benne, és általa még mélyebben beáshattuk magunkat a messzi-messzi galaxis történetébe.

Az Apeiron nevű rajongói projekt pedig szeretné rebootolni ezt az élményt, mégpedig az Uneal Engine 4 segítségével. A lelkes rajongók célja nem egyszerűen újrakészíteni a játékot, hanem építeni szeretnének a BioWare 2003-ban lefektetett alapjaira.

Reméljük, Miki egér jogászai nem köpnek bele a rajongók levesébe, és elkészülhet a Knights of the Old Republic modernizált változata. Eddig csupán néhány környezeti redesign szivárgott ki, de azt meg kell hagyni, hogy kegyetlenül jól néz ki az Unreal Engine 4-gyel súlyosbított KOTOR:

Egy kis összehasonlítás:

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr938638008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása