Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A zombik fejlődését mutatja be egy virális videóban a Dying Light

Vannak azok a timelapse videók, ahol az elmúlt 100 év női hajdivat- és szépségideál-változását követhetjük végig néhány percben. Erre a vonatra ült fel a Dying Light: The Following – Enhanced Edition című játék csapata, akik bemutatják a zombik elmúlt 100 évét. A Lugosi-féle fehér arcú elegáns zombiktól a Walking Deadig jutung el, majd látjuk az Dying Light előző része, a Volatile leszakadt állú, megnyúzott bőrű ocsmány zombiját.

A játékról annyit lehet tudni, hogy rengeteg új funkció és elem érkezik bele: az elő ellenfelek mesterséges intelligenciája kifinomultabb és erőszakosabb lesz, javítottak az arckifejezéseken, részletgazdagabb lesz a játék audiója, új nehézségi szintek érkeznek (Legend és Nightmare Level), de egy csomó más részletre is odafigyeltek a készítők: Dirt Boogiekban is furikázhatunk, vagy parkour ugrásokat vitelezhetünk ki.

A történet trailerét itt nézhetitek meg, a játék a héten kerül a boltokba Európában:

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr558638050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása