Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Apocalypse World 2nd Edition - brutális siker Kickstarteren
Az emberek szívesen gyűjtenek a világvégére.

D. Vincent Baker rengeteg innovatív asztali szerepjáték kitalálója, de kétség kívül az Apocalypse World az egyik legnagyobb sikere. A szakma és a játékosok imádták, rengetegen vették át a rendszert, ám ahogy az lenni szokott, néha a legjobb kottákat is át kell egy picit írni.

Így született meg az Apocalypse World 2nd Edition ötlete, amit a Baker házaspár nemrég fel is lőtt Kickstarterre. A siker gyorsan jött, néhány óra alatt meg is lett a megvalósuláshoz szükséges pénz. A cikk írásának idején 64 ezer dollárnál jár a projekt, és még 25 napig tart a kalapozás. 

Ez is egy újabb kiváló példa arra, hogy a Kickstarter és a közösségi finanszírozás lehetősége gyakorlatilag új életet lehelt az asztali játékokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr198637660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása