Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Egy egész komoly figurafestő-verseny zajlik éppen
Az első díj 500 euró…

A harci játékok és a figurás társasjátékok egy külön hobbija a figurák és tartozékok kifestése, amivel gyakorlatilag új életet lehelhetünk a játékokba. A Chaos in the Old World figurái például mennyivel vagányabban néznek már ki kifestve:

Sajnos jelen sorok írója semmiféle tehetséggel nem bír a figurafestés terén, így a Tabletop World alábbi versenyére se szívesen adná be a munkáit, ám bízik benne, hogy az olvasók között van olyan, aki szívesen fitogtatná tudását, és szállna harcba az 500 euró (kb 155 ezer forint) értékű vócserért, amit mindenféle csodára el lehet költeni. A versenyre több munkával is lehet nevezni, amelyeket a competition@tabletop-world.com e-mail címre kell elküldeni.

Itt a versenykiírás:

A versenyre április 1-ig lehet jelentkezni. További információk itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr638637694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása