Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

DeLorean - folytatódik a kultikus autók gyártása
Igaz, csak NAGYON limitált formában.

A Vissza a jövőbe-trilógia furcsa időgépe, a DeLorean DMC-12 hamarosan visszatér! A DeLorean cég ügyvezetője, Stephen Wynne jelentette be, hogy megkapták az állami engedélyeket a kultikus autó gyártására, igaz, van egy kis csavar a történetben.

Első körben ugyanis nem lesz tömeggyártás, azaz csak nagyon limitált példányszámban készülnek majd az új kocsik. Wynne szerint úgy 300 darabra elegendő felhasználható anyag áll rendelkezésükre.

Wynne azt is elárulta, hogy nem terveznek semmiféle változtatást az autó külsején, a 80-as években megalapozott dizájn szerint készülnek az új modellek is.

Wynne reméli, hogy a gyártás mihamarabb elkezdődhet, és hogy az első régi-új DeLorean már 2017-ben kigördülhet a gyárból.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr748637728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása