Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Curse of Strahd végre hivatalosan is be lett jelentve
Márciusban irány a Ravenloft kastély!

image

Az E.N. World áldásos kutatómunkájának köszönhetően gyakorlatilag már napokkal a hivatalos bejelentés előtt lehetett mindent tudni az új Dungeons & Dragons kiadványról, így nem sok poén maradt a Wizards of the Coast csapatának, hogy megkezdjék a Curse of Strahd promózását, de legalább a borítókép nem szivárgott ki idő előtt:

image

Egy egész jópofa ötlet viszont, hogy a megjelenésig a Dungeons & Dragons hivatalos Twitter profilját Madam Eva, a kaland egyik központi figurája vette át, aki szívesen jósol minden játékosnak, aki a #DNDFortune hashtaget használja.

A sztoriban és a játékban Madam Eva jóslatai fontos szerepet kapnak, sőt, jóskártya paklit is lehet majd venni, hogy fokozzuk az élvezeteket.

A Curse of Strahd tehát március 15-én érkezik egy 250 oldalas, keményfedelű könyv formájában, ami 49,95 dollárért lehet a tiéd.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr638637820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása