Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Mindenki számára elérhető lett a Skype tolmácsgépe
Mostantól bárki beszélgethet olyannal, akivel nem is beszélnek közös nyelvet.

image

A Skype tavaly hozott ki egy próbafunkciót, ami valós időben fordít videóhívásokat és chatet különböző nyelvekre. Magyarul ha egy kínai és egy francia Skypeolnak egymással, akkor a kínai beszélhet kínaiul, a francia franciául, és mindekettőjüknek fordítja a tolmácsgép a másik mondatait valós időben.

Mostantól ez a funkció bárki számára elérhető, de egyelőre csak a Skype  Windowsos asztali verziójában. A Skype a beszédfordítója angolul, németül, olaszul, franciául, spanyolul, portugálul és kínaiul működik, a chat fordítója pedig 50 nyelven, köztük magyarul is. Tehát mostantól ha magyarul írunk, azt 50 nyelven fogják érteni a Skype ismerőseink. Kezdhetitek is az ügyfél- vagy partnerszerzést Litvániában, Japánban, Gánában vagy Mexikóban. A Skype amúgy Majául és Klingonul is tud.

A fordítót a földgömbbel lehet beállítani:

image

A Microsoft az elmúlt évtizedben igencsak alulmaradt az innovációs versenyben és rengeteg kritika éri a felhasználók meg nem értése és a rosszul működő alkalmazásai miatt. Jó látni, hogy nincs még minden veszve, legalábbis az észteknél biztosan nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr308637842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása