Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Warcraft előzetes és elemzés
Warcraft előzetes és elemzés
Rengeteg nyalánkságot találtunk!

image

Eljött a nagy nap, amikor is végre kijött a Warcraft film első hivatalos trailere. Személy szerint térdelőrajtban vártam, majd tigrisbukfenccel vetettem rá magam az alig több, mint két perces bemutatóra.

Mielőtt belecsapnánk az elemzésbe, nézzük meg újra az előzetest! Itt a feliratos változat:

Itt pedig a szinkronos:

Az első két snitten madártávlatból jelenik meg egy hegység, majd egy torony, ami rögtön sejteti velünk azt, amit később láthatunk is, ...

Japán Star Wars 7 előzetes zsírúj jelenetekkel jöhet?
Japán Star Wars 7 előzetes zsírúj jelenetekkel jöhet?
Erre nem számítottunk!

Japánban is dúl a Star Wars-láz, ami nagyon jó dolog. Már csak azért is, mert a Felkelő Nap Országában az imént jött ki egy előzetes a Star Wars: Az ébredő Erőhöz, ami tele van olyan jelenetekkel, amelyek nem voltak benne a néhány héttel ezelőtt bemutatott változatban. Szóval ma ünnep van, és mi hozzuk a tortát! Nézzétek!

Itt az Aljas nyolcas magyar feliratos előzetese
Itt az Aljas nyolcas magyar feliratos előzetese
Quentin Tarantino nyolcadik filmje nagyon aljas.

image

Persze a jó értelemben! A mester minden filmje ünnepnek számít a mozirajongók körében, és ez valószínűleg nem lesz másképp a a nyolcadik alkotásával sem, ami stílszerűen az Aljas nyolcas címet viseli.

Nemrégiben befutott egy új előzetes, ami tökéletesen szállítja az összetéveszthetetlen Tarantino-hangulatot , és amit most magyar felirattal is megnézhettek. Erre tessék!

LEGO Star Wars rendezvény az Allee-ban
LEGO Star Wars rendezvény az Allee-ban
A LEGO Star Wars rendezvénysorozata utolsó budapesti állomásához érkezett.

Egyre közelebb vagyunk a Star Wars: Az ébredő Erő bemutatójához, ezért megragadunk minden alkalmat, amikor ilyen-olyan módon módon elmerülhetünk a messzi-messzi galaxisban. Az pedig külön öröm, amikor a Star Wars-rajongásunkat a LEGO iránti olthatatlan szeretetünkkel vegyíthetjük .

Éppen ezért örülünk, hogy lassan itt a hétvége, és a LEGO családi nap keretein belül mindkét szenvedélyünknek hódolhatunk, ugyanis a rendezvényen kiemelt szerepet kapnak a ...

Itt az Alice Tükörországban magyar feliratos előzetese
Itt az Alice Tükörországban magyar feliratos előzetese
Mi történt Tim Burtonnel?

image

Annak idején irtózatosan nagy csalódás volt Tim Burton Alice Csodaorszában című vizuális gumicukra. Lewis Caroll különös meséjét persze nem lehet egyszerű mozivászonra varázsolni, de joggal hihettük, hogy az ember, aki elhozott már nekünk egy Ollókezű Edward ot, egy Nagy Hal at és számos egyéb kiváló filmet, sikerrel veszi majd az akadályt. Sajnos nem így történt.

Vinnyogó kritikusok ide, értetlenül kamillázó közönség oda, most mégis jön a ...

Meztelenül szaunázók és Nokia 3310 – érkezik Finnország saját emoji készlete
Meztelenül szaunázók és Nokia 3310 – érkezik Finnország saját emoji készlete
Az illetékes magyar minisztérium mikor lesz ennyire jó fej?

image

Finnország igazán progresszív ország, neki köszönheti a világ a Nokiát és az Angry Birdsöt. Most azzal álltak elő, hogy ők lesznek a világ első országa, akik saját emoji készletet fejlesztenek. Az emojik december elsejétől tölthetők le Finnország saját, viruális adventi naptárából . Az első három nyilvánosságra hozott karakter “a szauna”, “a törhetetlen” és “a headbanger” névre hallgató szaunázó pár, Nokia 3310 és headbangelő és ...

Megérkezett a Pip-boy applikáció iOS-re és Androidra
Megérkezett a Pip-boy applikáció iOS-re és Androidra
Hogy legyen mivel szöszmötölni november 10-ig.

image

Még öt nap és újra összedől a világ, de ezt a legkevésbé sem bánjuk. A Fallout 4 hype-ja kezd a tetőfokára hágni, a Bethesda most is mobilos fronton támad.

A Pip-boy a Fallout 4 összes változatát támogató kiegészítő alkalmazása, amely segítségével bárhol megnézhetjük karakterünk statjait, cuccait, küldetéseit és hasonló viselt dolgait. Az alkalmazás ezen felül kulcsfontosságú azok számára is, akik a játék gyűjtői változatát vásárolták meg, ...

A Starcraft, a Diablo 2 és a Warcraft 3 újrakiadását tervezi a Blizzard
A Starcraft, a Diablo 2 és a Warcraft 3 újrakiadását tervezi a Blizzard
Legalábbis ezt sugallja a friss állásajánlat a honlapjukon.

Először azt hittük, hogy valóban újrakiadásról lesz szó, a Blizzard “régi napok Titánjainak” hívta őket és “egykori dicsőségük visszaállítását” emlegette. A Gamespot magazin tisztázta a félreértést, csupán a fenntartásukról van szó, ugyanis megdöbbentően sok rajongó nyomja még őket ősrégi, poros szervereken.

Te is játszotok mai napig némelyikkel?

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása