Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Bréking: három Star Wars teaser érkezett!
Bréking: három Star Wars teaser érkezett!
A trailer előtt egy kis kedveskedés.

image

Ne feledjétek, hétfőn új Star Wars: Az ébredő Erő előzetes érkezik! Mi már alig bírunk magunkkal, ezért ez a három teaser úgy kellett, mint egy falat kenyér. Jó étvágyat hozzá!

És ne feledjétek: Holnap indul a jegyelővétel!

Újabb információk szivárogtak ki az NX konzolról. Vagy inkább konzolokról?
Újabb információk szivárogtak ki az NX konzolról. Vagy inkább konzolokról?
Egy újabb megerősítése mindannak, amit már sokan régóta sejteni véltek.

nintendo_nx_wsj.png

A Wall Street Journal  a Nintendo soron következő konzoljáról, az NX-ről osztott meg néhány igen érdekes információt nemrégiben. A napilap értesülései szerint a Nintendo nem fog sokáig tétovázni, hogy bevezesse új konzolját, ami nagy valószínűséggel már jövőre, 2016-ban fog megjelenni. Erre utal az tény, hogy számos fejlesztő cég számára küldtek ki ún. fejlesztői kiteket, amik segítségével a játékfejlesztők már most elkezdhetik portolni ...

Jar Jar Disney-hercegnőként is idegesítő
Jar Jar Disney-hercegnőként is idegesítő
De legalább vicces.

image

Nem tudjuk, mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy Internetfalva leálljon a “ Disney-é a Star Wars ” történettel, de az biztos, hogy messze még a viccelődés vége.

Most Bill Varner is beszállt a buliba, aki Disney-hercegnőként alkotta újra a messzi-messzi galaxis legfontosabb figuráit. Jar Jar csak a kezdet, van itt összecsipkerózsikázott Jabba is és  ewok Pochahontas, hogy teljes legyen a kép. Csoda ez, na!

...

Új gamer kávézó nyílik Pesten
Új gamer kávézó nyílik Pesten
Na, ide biztos betérünk!

image

Már a Board Game Café-t is szerettük , így spontán csoportos arconpörgési versenyt rendeztünk, amikor megtudtuk, hogy egy újabb gamer kávézó nyílik Pesten.

A HammerTime Cafe elsősorban a wargame-esek, szerepjátékosok és társasosok számára lesz a paradicsom, ráadásul a hely nemcsak kávézóként fog működni, hanem klubként és boltként is. Kíváncsian várjuk az október 30-i nyitást!

További részletekért csekkoljátok a kávézó Facebook-oldalát !

Elkezdődött a Zöld Íjász 4. évada
Elkezdődött a Zöld Íjász 4. évada
Oliver Queen arca ezen a képen többet mond minden szónál. Spoileres is lehetne, de minek.

image

Az ember, akinek az a szuperképessége, hogy bárkihez ér, maszkos igazságosztó lesz belőle. Oliver Queen eddig bármilyen nővel cserélt testnedvet a sorozatban, mostanra hülye gumiruhában ugrál. A férfiakat csak meggyőzte róla.

Engem nem győzött meg.

Egy sorozatnak mindig ott a vége, amikor saját mítoszával se törődik és önmaga paródiájába fullad. Az akciójelenetek rendezése lesüllyedt az “öt méterről három ember gépfegyverrel hosszú ...

5 ok, amiért Boba Fett tökéletes példakép minden férfi számára
5 ok, amiért Boba Fett tökéletes példakép minden férfi számára
Egy kicsit mindenki Boba Fett akar lenni.

image

A világban tapasztalható Boba Fett-kultusz nem új keletű jelenség. A karakter népszerűsége szinte a kezdetek óta töretlen a Star Wars rajongók körében, és szinte biztos, hogy ebben percben is van olyan gyerek a Földön, aki éppen habzó szájjal rángatja az anyukája szoknyáját egy játékboltban, hogy vegye meg neki a Star Wars univerzum leghírhedtebb fejvadászának akciófigura változatát. És akkor a felnőttekről még nem is beszéltünk.

Egy szó, mint száz: ...

Állítólag hétfőn új Star Wars trailer érkezik
Állítólag hétfőn új Star Wars trailer érkezik
Nem egy bothan halt meg ezekért a hírekért.

image

Az egész világ be van sózva a Star Wars: Az ébredő Erő miatt. Már nem érjük be a játékokkal . Már nem érjük be a Legókkal . Mozgóképet akarunk, és úgy néz ki, a Disney istenei meghallották sirámainkat.

A Screen Crush értesülései szerint október 19-én, azaz jövő hét hétfőn érkezik az internetre az új Star Wars: Az ébredő Erő előzetes, ami aztán később az új James Bond-film előtt lesz látható November 6-tól. Reméljük így lesz, addig is ...

A szezon egyik legjobb sorozata közeleg
A szezon egyik legjobb sorozata közeleg
A Megtorló is tiszteletét fogja tenni.

A Netflix és a Marvel együttműködésének az alapköve folytatódik. A pletykák szerint nem is volt betervezve egy második évad, de a siker láttán végül meghajoltak a rajongók akarata előtt (na persze). Rövid és jelentőségteljes promó következik, jó eséllyel rá, hogy minden idők legkeményebb jófiúját(?) a Megtorlót láthatjuk.

Trónok Harca tech-óriásokkal
Trónok Harca tech-óriásokkal
A Szilikonvölgy óriás házai egymással csatáznak.

Újabb Trónok harca főcím átírás, zseniális szöveggel, amihez nem árt némi angoltudás. Ez megint egy olyan alternatív sorozat lenne, amit szívesen néznénk . Végül is a történet ugyanaz, csak a szereplők és a szavak mások. A hatalom örök, és a gazdasági világválság közeleg.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása