Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Elkezdődött a Zöld Íjász 4. évada
Oliver Queen arca ezen a képen többet mond minden szónál. Spoileres is lehetne, de minek.

image

Az ember, akinek az a szuperképessége, hogy bárkihez ér, maszkos igazságosztó lesz belőle. Oliver Queen eddig bármilyen nővel cserélt testnedvet a sorozatban, mostanra hülye gumiruhában ugrál. A férfiakat csak meggyőzte róla.

Engem nem győzött meg.

Egy sorozatnak mindig ott a vége, amikor saját mítoszával se törődik és önmaga paródiájába fullad. Az akciójelenetek rendezése lesüllyedt az “öt méterről három ember gépfegyverrel hosszú másodpercekig nem talál el semmit” birodalmi rohamosztagos színvonalára. Amikor elméletileg az Arrow világa egy kegyetlen, veszélyes hely, ahol simán véged, ha hibázol.

És ez csak egy az átgondolatlan forgatókönyv sok hibája közül.

Hosszú moralizálások mások megöléséről, amikor a maszkos Diggle párosával ereszt golyót az ellenségek fejébe. Érthetetlen. Erről a komolyan vehető szereplőről beszélek itt:

image

A sorozat látványosan nem bírja kezelni a karaktereit, minden idők egyik legidegesítőbb női főszereplője, Laurel még továbbra is életben van, díszletnek, apja, Lance nyomozó még mindig a legostobább rendőrfőnök, akit valaha a hátán hordott a föld.

Persze, mindezt azért, hogy legalább a történet gördüljön valahova.

Csak tudnám minek. Ha azt gondolod, hogy testvér-sorozata a Flash, jobban teljesít mostanra, akkor óriásit tévedtél. Hamarosan évadnyitó kritikával jelentkezünk “a világ leggyorsabb pösze szuperhőséről.”

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr128637192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása