Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Szeretjük Harley Quinnt? Szeretjük Harley Quinnt!
Szeretjük Harley Quinnt? Szeretjük Harley Quinnt!
Zseniális cosplay a Suicide Squad stílusában.

Jövőre érkezik a Suicide Squad mozi, amiben a DC-képregények gonosztevői kapják a főszerepet, és bizony az első előzetes után igencsak magasra kúsztak az elvárásaink. Tessék csak nézni:

Margot Robbie mint Harley Quinn már most rengeteg művészt és cosplayest ihletett meg, és a helyzet egyre csak súlyosbodni fog, ahogy közeledünk a film bemutatójához. Nem mintha ez baj lenne, pláne, ha olyan minőségben szállítják a jóságot, mint Luna Lanie ezzel a ...

Így készül egy karakter illusztráció
Így készül egy karakter illusztráció
Újabb tehetséges magyar művészt mutathatunk be!

Jó érzés látni, hogy milyen sok tehetség van Magyarországon, és még jobb érzés tapasztalni, hogy milyen lelkesedéssel fogadjátok a művészek munkáit. 

Korábban már bemutattuk nektek Dányi István két hiperkirály Trónok Harca illusztrációját, ezért úgy gondoltuk, folytatjuk a sort, és most egy új művész nem kevésbé király munkáját tárjuk elétek.

Csővári Csaba alias Koboldart még augusztusban készítette ezt a nagyszerű digitális festményt egy ...

Star Wars minden mennyiségben az AXN műsorán
Star Wars minden mennyiségben az AXN műsorán
Valahogy így kell készülni a Star Wars: Az ébredő Erőre.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mindig van valami különleges abban, amikor a Star Wars valamelyik TV-csatornán köt ki. Hiába láttam már mindegyik epizódot kismilliószor, és hiába díszelegnek a filmgyűjteményemben, mégis várom TV-ben történő vetítéseket is.

És miért is ne várnám? Ráadásul most az AXN és az AXN Black tévécsatornák egészen elképesztő kínálattal készülnek a december 18-án bemutatásra kerülő Star Wars: Az ébredő Erőre, ugyanis ...

Így kell rakétát irányítani N64 kontrollerrel
Így kell rakétát irányítani N64 kontrollerrel
Bizony, erre is jó egy régi kontroller.

Amikor a Nintendo 64 1996-ban megjelent, habzó szájjal olvastuk (már amelyikünk rendelkezett már ezzel a képességgel) az első kritikákat és bemutatókat Nintendo csodagépéről.

Arra azonban a legvadabb álmainkban se mertünk gondolni,  hogy a Nintendo 64 igencsak fura irányítója akár arra is alkalmas lehet, hogy rakétákat kezeljünk vele. Szóval ha nem áll távol tőled a rakétatudomány, van egy hackelésre szánt N64 kontrollered, és nem tudod mitévő légy, ...

A Sony Classical kiadja az összes Star Wars zenét
A Sony Classical kiadja az összes Star Wars zenét
Ráadásul bakeliten. Min fogjuk ezt lejátszani?

A Star Wars generációkat meghatározó zenéjét három, egyedi gyűjtői kiadásban jelentetik meg. John Williams zseniális kompozíciói 2016 Január 8.-tól lesznek elérhetőek. 

  • Star Wars: The Ultimate Vinyl Collection: bakelit lemezes kiadás, a régi plakátokat és kiadványokat idéző borítóval. 
  • Star Wars: The Ultimate Soundtrack Edition: az összes film zenéjén túl még egy CD-t is tartalmaz John Williams illetve Harrison Ford riportokkal. Egy DVD, Star Wars: A ...
Ilyen a Fallout 4 a GTA 5-ben
Ilyen a Fallout 4 a GTA 5-ben
Túl zseniális videó és túl messze még a megjelenés.

Mindenki rá van pörögve a Fallout 4 -re, és ahogy közeledünk a megjelenéshez, úgy lesz egyre nehezebb a várakozás. 

Szerencsére azért el tudjuk magunkat foglalni mással is, de amikor ilyen király videókba botlik az ember, újból elő-előtör belőlem a tehetetlen várakozás dühe.  Mitch L   összefalloutozott videója garantáltan meghozza a poszt-apokaliptikus hangolatot:

Már elérhető az ex-BioShock fejlesztők új játéka
Már elérhető az ex-BioShock fejlesztők új játéka
Szállj tutajra a The Flame in the Floodban!

Tegnap óta elérhető a Steam Early Access keretein belül az ex-Bioshock, Halo és Rock Band fejlesztőkből verbuválódott The Molasses Flood első játéka a The Flame in the Flood. 

A sikeres Kickstarter-kampányt záró játékban egy Scout nevű hölgyet és kutyáját, Aesopot irányítjuk, akik igencsak nehéz körülmények között kénytelenek létezni Amerika déli területein. A közlekedés csak tutajjal lehetséges, ugyanis számos titokzatos ökológiai katasztrófa ...

A Lázadó Szövetség teljes mellbedobással küzd a Birodalom ellen
A Lázadó Szövetség teljes mellbedobással küzd a Birodalom ellen
Egy igazán szemrevaló pin-up stílusú Star Wars cosplay következik.

image

Még csak szeptember van, de már az egész világ Star Wars-lázban ég. Nem telik el nap, hogy ne hallanánk valami új pletykát a Star Wars: Az ébredő Erőről , de ettől szép ez az időszak.

Szemmel láthatóan Missy sem bír magával, és egy olyan egyszerű, de nagyszerű, pin-up stílussal súlyosbított Lázadó pilóta cosplayt állított össze, hogy azt még Ackbar admirális se hagyná szó nélkül. Képek a hajtás után!

...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása