Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Az megvan, hogy készült volna egy Jurassic Park rajzfilm?
Az megvan, hogy készült volna egy Jurassic Park rajzfilm?
Spielberg bácsi viszont nemet mondott.

Valahol vérlázító, hogy a 90-es években, amikor csak úgy ömlöttek a rajzfilmek a TV-ből, pont a Jurassic Park maradt ki a buliból. Volt azonban egy próbálkozás, ami Willam Stout nevéhez fűzödik, ám úgy alakult, hogy mégsem valósul meg a Jurassic Park rajzfilmsorozat. Néhány egészen kiváló concept art azonban felbukkant a neten, amelyeket elnézve különösen rossz, hogy Spielberg végül nemet mondott a projektre.

A képeket a hajtás után nézhetitek meg!

...

Óriási The Legend of Zelda kastély készült legóból
Óriási The Legend of Zelda kastély készült legóból
Két és fél évig épült, de megérte!

image

Joseph Zawada annyira csípi a The Legend of Zelda: Twilight Princesst, hogy gondolt egyet, és megépítette legóból a játékban található ikonikus Hyrule kastélyt. Ehhez mondjuk elég sok idő és türelem kellett, az eredmény azonban kárpoltólja Zawadát, kegyetlen jó lett a kastély.

Maga a mű egyébként több mint 40 nagyobb egységből áll, és két kocsi kell a darabok biztonságos szállításához.

Japán Star Wars repülők
Japán Star Wars repülők
Az All Nippon Airways is beszáll a Star Wars buliba.

Kedden mutatták be Tokióban az ANA légitársaság két új repülőjének festését. Ebben önmagában nincs is semmi rendkívüli, de az eseményen részt vett C-3PO és R2-D2 is, ugyanis a két Boeing repülő egyedi Star Wars festéseket kap.

A Boeing 787-9-es R2-ra, míg a 777-300ER jelzésű repülő BB-8-ra hasonlító festést fog kapni.

Kickstarteren a Cat Tower
Kickstarteren a Cat Tower
Olyan, mint a Jenga, csak cicákkal.

Az internet népe szereti a cicákat, és ezt a IDW Games-nél is tudják. Nem csoda, hogy bevetik a szent közösségi finanszírozás eszközét, hogy elkészülhessen a a Cat Tower című társasjáték, amiben übercuki cicákat kell egymásra pakolászni a győzelem érdekében. A projekt megvalósulásához 15000 dollárt szeretnének összekaparni.

Eddig 4500 dollár gyűlt össze, és még 16 nap van hátra a kampányból .

The Walking Dead kiegészítő érkezik a Munchkin Zomibes-hoz
The Walking Dead kiegészítő érkezik a Munchkin Zomibes-hoz
Az élőhalottak élete nemcsak játék és mese.

image

A Munchkin Zombies: The Walking Deadben magasan fejlett zombikat alakítanak a játékosok, akik agyakat zabálva próbálnak feljebb jutni a képzeletbeli ranglétrán.

A kiegészítő pakkban több mint 56 kártya található, s képregények összetéveszthetetlen látványvilágával. A Munchkin Zombies: The Walking Dead nem játszható önállóan, kell az alapcsomag is a mókához!

image

Kiszivárgott a Fantasy Flight Games első Star Wars: Az ébredő Erő játéka
Kiszivárgott a Fantasy Flight Games első Star Wars: Az ébredő Erő játéka
Ami voltaképp egy korábbi játékuk ráncfelvarrott változata.

image

A Fantasy Flight Games a Gen Conon még elég szűkszavúan fogalmazott az új Star Wars játékokkal kapcsolatban, de szerencsére az internet útjai kifürkészhetetlenek.

Kiszivárgott jó néhány kép az egyik első ébredő Erő asztali játékról, ami a kiadó egy korábbi játékán, az X-wingen alapul, de úgy tűnik azért nem csak egyszerű újrafestéssel van dolgunk, vannak új hajók és új upgrade kártyák is. A képeket a hajtás után találjátok!

...

Elkezdődött a Legendás Szörnyek és lelőhelyeik forgatása
Elkezdődött a Legendás Szörnyek és lelőhelyeik forgatása
A Harry Potter spin-offja ez, ha nem tudnád.

David Yates és csapata ma kezdte el forgatni a Legendás szörnyek és lelőhelyeik című filmet, amelynek forgatókönyvét maga J.K. Rowling írta saját könyve alapján. Tudjátok, ez az a könyv, amit Harryék is olvasnak, hogy okosabbak legyenek szörnytámadás esetén.

Maga a film egyébként nem kötődik majd ezer szállal az alapműhöz, New Yorkban fog játszódni úgy 70 évvel a Harry Potter filmek történései előtt a főszereplője pedig a fikcionális könyv ...

Ha Star Wars-rajongó a csajod, ezt értékelni fogja
Ha Star Wars-rajongó a csajod, ezt értékelni fogja
Exkluzív Star Warsos sminkkészlet érkezik szeptemberben.

image

Közeleg a  Star Wars: Az ébredő Erő , és a marketinggépezet is egyre hangosabban zakatol. Rengeteg képregény, könyv és játék fogja felvezetni a VII. epizódot, de a hagyományosabb bizbaszok mellett azért van néhány egész különös termék is.

Nemrég jelentették be, hogy a szépészeti kiegészítőkkel foglalkozó CoverGirl is beszáll a Star Wars-buliba egy exkluzív, Star Wars ihlette kollekcióval.. Elég komoly reklámkampányt is kapott a kollekció, amit a ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása