Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Itt vannak a zsiványok a Star Wars: Rogue One-ból
Itt vannak a zsiványok a Star Wars: Rogue One-ból
Bemutatkozik az első Star Wars-antológiafilm szereplőgárdája.

image

Jövő decemberben érkezik a Rogue One, az első Star Wars-antológiafilm, aminek éppen mostanában kezdődtek a forgatási munkálatai. Az Új remény előtt játszódó film főszereplőiről is lehullott a lepel, igencsak komoly szereposztással van dolgunk.

A főbb szereplők: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk és Riz Ahmed.

Azért ez elég menő gárda nemde?

Videojátékos nosztalgiabomba az Iron Maiden legújabb klipjében
Videojátékos nosztalgiabomba az Iron Maiden legújabb klipjében
Szerelmes levél az elmúlt 30 év videojátékaihoz.

Bár életem első igazi koncertélménye pont Bruce Dickinsonékhoz kötődik, kicsit eltávolodtam az Iron Maiden zenei világától. Ettől függetlenül azért figyelgetem őket, és jó tudni, hogy még aktívan zenélnek.

Legújabb albumuk, a Book of Souls szeptemberben jelenik meg, ma pedig kijött a Speed of Light című számuk videoklipje, amelyben Eddie, az Iron Maiden kabalafigurája egy kisebbfajta videojátékos-szívkitépős kalandon esik át.

A videó egy igazi ...

A hétvégén ingyenes a Civilization: Beyond Earth
A hétvégén ingyenes a Civilization: Beyond Earth
Új előzetes is érkezett a Rising Tide kiegészítőhöz.

Ha éppen kolonizálni támad kedved ebben a hőségben, vagy szeretnél eljutni oda, ahová ember még nem merészkedett, akkor ez a legjobb idő, hogy kipróbáld a Civilization legújabb megvalósulását, ugyanis a Beyond Earth most hétvégén ingyenesen játszható a Steamen.

Emellett új előzetes is érkezett az október 9-én megjelenő Rising Tide kiegészítőhöz, amit alább tekinthettek meg.

A kiegészítő megjelenésének örömére mi is rittyentettünk egy ...

Minas Tirith megépítésére megy a gyűjtés
Minas Tirith megépítésére megy a gyűjtés
IndieGogón kalapoznak a Fehér Városra.

image

Sok elvetemült ötletet láthattunk már a közösségi finanszírozás történetében, így nagyon nem lepődtünk meg, amikor megláttuk a  Minas Tirith megépüléséért létrejött IndieGogo kampányt.

A brit építészek 1 850 000 000 angol fontot (kb. 800 milliárd forint) szeretnének összekalapozni, hogy megépülhessen a Fehér Város. Még 50 napjuk van.

Nem hiába haltak ki a mammutok: 20 oldalú dobókockák készülnek az agyaraikból
Nem hiába haltak ki a mammutok: 20 oldalú dobókockák készülnek az agyaraikból
Kívánhatna állat ennél szebb sorsot? Igen.

image

Ha minden vágyad az volt, hogy birtokolj egy Mammut agyarból készült 20 oldalú dobókockát, akkor van egy jó hírünk a számodra: Az Artisan Dice mostanában ilyeneket is gyárt.

image

Azért ne örülj annyira, egy darab kockáért 248 dollárt, azaz majdnem 70 ezer forintot kérnek a srácok, amiért cserébe a kockán kívül egy cédrusból készült díszdoboz jár. Első körben csupán két tucat készült a különleges kockákból, ám kevesebb, mint 24 óra alatt el is ...

Warhammer 40.000 DARK HERESY II. KIADÁS - Ismertető
Warhammer 40.000 DARK HERESY II. KIADÁS - Ismertető
Az ártatlanság nem bizonyít semmit.

image

A Fantasy Flight Games régóta ellát minket zseniális játékokkal , legyen szó akár szerep-, akár társasjátékokról. A Warhammer időszámításunk után negyvenezredik évben játszódó világát a rajongóknak már nem kell bemutatni, de talán a vájtfülűeknek is érdemes elolvasni pár sort a WH40K Inkvizíciós szerepjátékának, a Dark Heresy-nek a második kiadásáról .

Évek óta lemondtam már a könyvpiac további százezrekkel való tunkolásáról az ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása