Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

E3 előtt - Super Smash Bros. DLC infók
E3 előtt - Super Smash Bros. DLC infók
Hiába a leak, meglepetés így is akadt bőven.

image

Sajnálatos módon nemrégiben néhány körmönfont hackernek sikerült kiszivárogtatnia a most megjelent információk nagy részét, ám szerencsére akadt még jó pár szaftos információmorzsa a Smash Bros. rajongóinak. Lássuk hát a menüt!

Először is, ha van időtök, nézzétek meg a teljes bemutatót. Érdemes.

A fontosabb információk zanzásítva, a teljesség igénye nélkül:

Már régóta tudtuk, hogy Lucas a Mother 3-ból csatlakozni for a Smash Bros. ...

Bábu vagyok-e? - The Witcher 3: Wild Hunt elmélkedés
Bábu vagyok-e? - The Witcher 3: Wild Hunt elmélkedés
Robot Geralt harmadik alkalommal menti meg a világot egy csomó virtuális csöcs kíséretében.

image

Mindenki hazudik, de a játékos közösség többet érdemel.

Nem bírtam végigjátszani sem a The Witcher első, sem a második részét és nagyon sokáig gondolkodtam rajta, hogy miért. Nagyon jó játékok, a történet jó, a rendszer elfogadható, a világ majdnem remek, a grafika mindig az adott időszak korrekt színvonalát hozza. Érthetetlenül álltam előtte, miért adtam fel mindig a kellős közepén, pedig a Dragon Age Inquisition simán lecsúszott. Százhúsz kemény ...

A 3 legjobb The Witcher cosplay
A 3 legjobb The Witcher cosplay
Ma este megosztjuk a The Witcher 3 kritikánkat, aminek örömére most megmutatjuk a tavalyi The Witcher cosplayverseny 3 legjobbját!

image

A kora esti órákban élesedik The Witcher 3: Wild Hunt kritikánk, de hogy addig is legyen mit vajákolni, nézzétek meg a tavalyi The Witcher cosplayverseny első három helyezettjét!

3. helyezett: Triss Merigold - Xenia

image

2. helyezett: Ciri - Elena

image

1. helyezett: Eredin - Kevin

image

Star Wars virtuális valóság: egy 40 éves álom válhat valóra
Star Wars virtuális valóság: egy 40 éves álom válhat valóra
Végre magad is megkeresheted azokat a droidokat.

image

A virtuális valóság térhódításának és a technológia ugrásszerű fejlődésének köszönhetően azok a régóta dédelgetett álmok, miszerint bárki sétálhat a Tatuinon, belebújhat egy X-szárnyú pilóta bőrébe, avagy megsétáltathatja kedvenc raptorjait, nos mindezek ma már egyáltalán nem a távoli jövőt képezik. A filmes történetmesélés előtt vadonatúj távlatok nyíltak.

A Lucasfilmhez tartozó Industrial Light & Magic részleget George Lucas ...

Oculus Rift: jön a VR okuláré
Oculus Rift: jön a VR okuláré
Ez már nem a fejlesztői változat.

image

Az Oculus tegnap a világ elé tárta a Rift virtuális valóság headsetjét, ami mellé egy wireless Xbox One kontroller is társul majd. Továbbá jár még hozzá egy állványra szerelt érzékelő is, ami a Riften található LED-es jelzők alapján követi a mozgásunkat.

imageimage

A Microsofttal való közös munkának köszönhetően a Rift natívan támogatja a Windows 10-et, valamint Xbox One játékokat is lehet rajta játszani. Bár ez jól hangzik, az igazság azonban az, hogy ez ...

Knights of Pen and Paper 2 - pixelpornó RPG geekeknek
Knights of Pen and Paper 2 - pixelpornó RPG geekeknek
A Paradox Interactive megmutatta, hogyan kell 16-bitbe sűríteni az asztali szerepjátékos hangulatot.

image

Az első Knights of Pen and Paperre egy igazán szerethető mobiljátékként emlékszem, amely kreatívan dolgozta fel a korszellemnek megfelelő retrohullámot azzal a csavarral, hogy egy olyan szerepjátékot játszunk, amelyben karaktereink klasszikus asztali szerepjátékot játszanak. Furcsa, mi?

Az érdekes alapötlet mellett a Knights of Pen and Paper egyszerű játékmenete, jópofa humora és a dicső 8-bites korszak játékait idéző hangulata nálam elegendő volt ahhoz, ...

Ha bírtad a Mad Max-ben a lángoló ikernyakú gitárt, akkor ezt imádni fogod
Ha bírtad a Mad Max-ben a lángoló ikernyakú gitárt, akkor ezt imádni fogod

A 2015-ös év eddigi legnagyobb dobása a Mad Max: A harag útja volt, amelyben többek között ehhez hasonló szimpatikus figurák gondoskodtak a szórakozásunkról:

Caleb Kraftra, a Make munkatársára is nagy hatással volt a lángszóróval súlyosbított ikernyakú gitár, ezért ő maga is készített egy hasonló extra funkcióval ellátott hangszert azzal a csavarral, hogy nem egy gitárt alakított poszt-apokaliptikussá, hanem egy ukulelét. Meghívnánk egy sörre!

A ...

Briliáns Zelda fan videó a pénzszerzés nehézségeiről
Briliáns Zelda fan videó a pénzszerzés nehézségeiről
Hyrule királyságában is nyomasztóak a pénzügyi problémák.

A Zelda játéksorozat rajongóinak valószínűleg nem kell hosszasan ecsetelni, sokszor milyen kínkeserves helyzet, amikor olyan üres a zsebünk, hogy még a napi Lon Lon Milkre se futja. Számtalan összetört korsó, vagy épp megnyirbált növényzet tanúskodhat arról, mennyire kritikus is tud lenni a likviditás. Callegos-Y YouTube felhasználó zseniális animációs rövidfilmje páratlan humorral fűszerezve mutatja be, milyen nehéz is a mindennapi élet Hyrule világában.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása