Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Kiköhögnél 5 és fél millát ezért a Super Mariós karóráért?
Szóval erre mondják, hogy az idő pénz.

Idén ünnepeljük a Super Mario Bros. 30. évfordulóját, ami nemcsak a Nintendo, hanem a teljes gamer társadalom számára is fontos mérföldkőnek számít.

Az egyedi órákat gyártó Romain Jerome sem akart kimaradni az ünneplésből, készítettek is egy limitált kiadású karórát az olasz csőszerelő tiszteletére. Az alapvetően tetszetős minimalista dizájnba egy 8-bites érát idéző Mario, egy bokor(!), egy gomba és egy felhő fért bele, amivel egészen addig nincs is gond, amíg meg nem nézzük, hogy mennyit is kérnek érte RJ-ék. A ketyere 19 ezer dollárba kerül, ami magyar forintba átszámolva több több mint 5 és fél millió ok arra, hogy maradjunk a mobilunknál, ha kíváncsiak vagyunk a pontos időre.

Egyébként az RJ számára nem szűz terület a klasszikus videojátékok világa, gyártottak már Tetris-es, Space Invaiders-es és Pac-Manes órákat is. Az áraikat nem néztük meg, egy napra elég egy szívroham.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr548637306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása