Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Érkezik a Trónok harca játék második szériája
Szorosan kapcsolódik majd a játék első hat epizódjához, de még nem tudni, mikortól lesz elérhető.

Tavaly decemberben indult a Game of Thrones: A Telltale Games Series című epizodikus játéksorozat, amelyben a sorozatban egyébként nem szereplő Forrester-ház karaktereinek bőrébe bújva irányíthattuk a Hét Királyság eseményeit. Összesen hat epizódban hat különböző történetbe lehetett belehelyezkedni, az utolsó nemrég ért véget, így be is jelentették a folytatást. Természetesen a játék szorosan kapcsolódik majd az első széria részeihez, így saját döntéseink következményivel is szembesülnünk kell, ami – ismerve a Trónok harca világát – sokszor váratlan és halálos is lehet.

A játék Xboxon, PS-en, iOS-en és Androidon is elérhető, a második széria pontos dátumát még nem közölték.

Bár a Forrester név szerepel a Trónok harca könyvben, semmilyen más információ nem hangzik el róluk, így a játék alkotói az HBO-val közösen találták ki a család történetét, alakjait, jelmondatukat és jelképüket. A Telltale fejlesztette többek között a Walking Dead és a Vissza a jövőbe játékokat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr78637354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása