Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Mostantól te is lőhetsz tűzgolyókat a kezedből
Elkészítették a valódi Son Goku-X-men kiegészítőt.

Ha lenyűgözött Son Gokuék Kamehaméja, vagy Pyro lánglövései az X-menekben, eljött a te időd. Az Ellusionist nevű illúzionistákat és bűvészeket képző és kellékeket gyártó cég piacra dobta a Pyro mini nevű termékét, amivel te is lövöldözhetsz tüzet a kezedből. A tüzet kibocsátó egység kisebb mint egy kártya vagy bankkártya esetleg telefon, így ilyen jellegű trükkökhöz is felhasználható, de természetesen van hozzá csuklópánt is a klasszikus tenyeres lövésekhez.

A szerkezet nem játék, valódi tüzet lő ki akár 12 méterre, szóval tényleg könnyen megégetheti magát az ember, ha nem tudja, hogy mit csinál. A duplacsövű elsütő szerkezethez tartozik egy vezeték nélküli, 9 méter hatósugarú távirányító, így akár a szomszéd szobából is lehet lőni a lángokat.

147$ azaz kb. 43 000 forint az ára az USB-vel tölthető Pyro mininek, a karácsonyfát, a haver sapkáját, függönyt, macskát ne célozzatok vele!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr658637396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása