Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Elragadó rövidfilm, ami garantáltan előhozza belőled a Star Wars nosztalgiát
De vajon ki lehet ez a kis srác?

image

Közhelyszámba megy, de szinte a teljes gyerekkorom a Star Wars jegyében telt. Bár először németül láttam, és egy kukkott sem értettem belőle, azonnal magával ragadott a film, imádtam minden percét, és számtalanszor újranéztem.

Amikor éppen nem nem néztük, akkor a tesóimmal eljátszottuk, megrajzoltuk, összeraktuk Legóból (sok-sok évvel a hivatalos szettek megjelenése előtt járunk, hölgyeim és uraim!) és még ki tudja hányféleképpen reprodukáltuk azt a csodálatos filmet, ami egyszerűen nem hagyta nyugodni a fantáziánkat.

Ezt a hangulatot csípte el tökéletesen a Summer ‘78 című rövidfilm, aminek főszereplője szintén elképesztően nagy Star Wars rajongó, de nem lövöm le, kiről van szó. Nézzétek meg, nosztalgiázzatok, és keressétek az easter eggeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr528637022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása