Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Rubik-kocka alakú lebegő asztal túl zseniális, hogy igaz legyen
Pedig csak erős mágnesek kellenek hozzá.

A Float egy kegyetlenül kreatív, futurisztikus bútordarab, ami látszólag lebegő fakockák jól rendezett összessége. Első ránézésre tényleg olyan, mintha egy Rubik-kocka lenne, amelynek a darabjai titokzatos módon lebegnek, mintha valami földönkívüli civilizáció készítette volna.

A brooklyni RockPaperRobot dizájnerei azonban nem földönkívüliek, csak baromi kreatívak, és ügyesen használják a mágneseket. A srácok minden kockát bemágneseztek, hogy taszítsák egymást, és alig látható módon acélkábeleket használtak a rögzítéshez, hogy a bútor olyan hatást keltsen, mintha lebegnének a darabok. 

A legszebb az egészben, hogy tökéletesen működő asztalt kapunk a pénzünkért, ami ráadásul élményszerű, vicces és még esztétikus is.  Nézzétek!

További képek a hajtás után:

A cuccot itt vesztegetik. Vigyázat, nem túl olcsó!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr558636390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása