Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Öt játék, amelyik a fa alá kerülhet
Nyerd meg a kívánságlistás darabot!

24882917_10210476504092881_1690878645_o.jpg

--------------------------------------------------------------- L E Z Á R V A -------------------------------------------------------------------

A karácsonyi kívánságlistánkon jó gémerhez híven jelentős többletben vannak a társasjátékok (Na, jó, csak azok vannak rajta…), esélyesen nálatok is hasonló a helyzet. Arra gondoltunk, hogy ötötöknek segítünk egy picit kurtítani a listán és hozzájárulunk ahhoz, hogy az ünnep még fényesebb legyen. 


Így hát összefogtunk a magyar társasjáték-kiadókkal: ComPaYa Társas- és Készségfejlesztő játékok boltja, Delta Vision Kiadó, Gémklub, Piatnik Budapest, Reflexshop – és együtt kiválasztottunk egy-egy játékot. 
Ha szeretnéd a képen látható játékok közül valamelyiket megnyerni, a következőt kell tenned: kedveld és kövesd a D&S oldalát és a vágyott társas kiadójának az oldalát, és az eredeti poszt alatt hozzászólásban, írd meg, hogy melyik játékot szeretnéd a fa alatt látni. Pl. „A Skye szigetét szeretném a fa alatt látni.”
Egy játékos csak egy kiválasztott játékért szállhat ringbe, de a kommentetek alatt „válaszként” nyugodtan taggelhetitek a barátokat, hadd játszanak ők is.
A megosztás nem feltétele a játéknak, de örülünk, ha megosztod a játék hírét. #sharingiscaring
Határidő: 2017. 12. 12. kedd 23:59, sorsolás másnap, tehát 13-án szerdán, randomgenerátor segítségével.
A nyereményjátékot nem a Facebook rendezi, és azt semmilyen formában nem támogatja.
Szeretnénk ha a játékok még karácsony előtt a nyertesekhez kerülnének, hogy két kajakóma között hasznosan töltsétek az időt. Kellemes készülődést, boldog várakozást kívánunk nektek!

Gémklub - Álomház, Delta Vision - Star Wars Sorsok, Compaya - Skye szigete, Piatnik - Exit Az elhagyott kunyhó, Reflexshop A tiltott sziget

A felsorolt játékok közül egyelőre a Tiltott szigetről nem emlékeztünk még meg, de a mi késik, nem múlik, még a játék vége előtt mesélünk nektek róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr3113450627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása