Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Itt vannak a legmenőbb LEGO Ninjago és LEGO Nexo Knights készletek
Az idei karácsony a nindzsák és a techno lovagok számára is sok izgalmat rejteget.

lego_ninjago_hero.jpg

Bár az idei karácsonyt elsősorban az Erő fogja áthatni a legújabb LEGO Star Wars készleteknek köszönhetően, az építés szerelmesei más, nem kevésbé izgalmas világokra is eljuthatnak, hiszen a LEGO Nexo Knights és LEGO Ninjago építmények is számtalan izgalommal kecsegtetnek.

Íme, egy kis válogatás az idei karácsonyi szezon legizgalmasabb készleteiből:

LEGO Ninjago készletek  

lego_ninjago2.jpg

A világítótorony ostroma

lego_ninjago_70594_a_vilagitotorony_ostroma.jpg

Jay és Nya menedéket keres a világítótoronyban, és egész sor csapdát állítanak fel, hogy felkészüljenek a légikalózok támadására. Kerüld el a kalózok sugárhajtású gépnek gyorstüzelő lövéseit! Kapcsold be a bejárat küszöbcsapda funkcióját, hogy a behatolók egyenesen az alatta lévő tömlöcbe bukfencezzenek! Mutasd meg milyen ügyes hegymászó nindzsa vagy, hogyan mászol a falakon le és fel, vagy csúszol le egy csövön, hogy felvedd a harcot az ellenséggel! Dobj dinamitot a légikalózokra, csatázz Nadakhannal a Djinn Pengéért és szerezd meg a győzelmet!

Ultra lopakodó támadó

lego_ninjago_70595_ultra_lopakodo_tamado.jpg

Újra feltalálták az Ultrahangos támadót, ami most Ultra lopakodó támadóvá alakult, ami kész szembeszállni Yang mesterrel, Chen mesterrel és Eyezorai-jal. Pattanj a pilótafülkébe a nindzsa hősökkel és siess a csatába! Kanyarodj el Chenosaurus csattogó állkapcsa és a rugós működtetésű kilövői elől! Lőj vissza a lenyűgöző tank iker 6-korongos gyorstüzelőjével és 2 rugós működésű kilövőjével, utána válaszd szét, egy helijetté, egy óriási motorrá és 2 lánctalpas motorrá, hogy meglepd az ellenséget! Válaszd le az arany nindzsa fegyvereket a párharchoz, majd ragadd meg Yang mester légpengéjét és szerezd meg a győzelmet!

Sziklajáró

lego_ninjago_70589_sziklajaro_2.jpg

Ennek a hatalmas terepjáró járműnek a kerekei és felfüggesztése olyan, hogy a legnehezebb terepen is átküzdi magát. Amint megpillantod a Kőhadsereg alaptáborát, lőj a 6-korongos gyorstüzelővel és vedd le Lil' Nelson tornyát! Kerüld el az alaptábor korongvetőit! Pörgesd a Sziklajáró veszélyes hátsó fúróját és ügyelj a Kőhadsereg katonáinak elemi pengéjére és korongvető nyílpuskájára! Utána rögzítsd a pörgő fúrót a Sziklajáró elülső részéhez, hogy összezúzd az alaptábort és győztesként hagyd el a helyszínt!

LEGO Nexo Knights készletek

lego_nexo_knights_fo.jpg

Jestro vulkáni búvóhelye

lego_nexo_knights_70323_jestro_vulkani_buvohelye_01.jpg

A Szörnyek Könyvének ádáz varázsszörnyein nem fognak a hagyományos kardok és páncélok, csak is Merlok lovagjainak Nexo fegyverei. Nem lesz könnyű dolguk: Jestro vulkáni búvóhelye szinte felderíthetetlen, csak a legrátermettebb lovagok közelíthetik meg. Jestro buzogányokkal, repülő lidércekkel és forró, lávaszájú csapóajtókkal fogadja hívatlan vendégeit.

Macy mennydörgő járgánya

lego_nexo_knights_70319_macy_mennydorgo_jarganya.jpg

Szerezz meglepetést az ellenségnek! Csavard el a kart, hogy előbukkanjanak a mennydörgő járgány gyorstüzelő korongvetői! Célozd meg a Kéregtörőt, utána pattanj ki a járműből a hűséges Macy Bottal, ragadd meg a Fotonbuzogányt és folytasd a csatát! A NEXO Erő Bombarobbanásához való, beolvasható pajzsot tartalmaz.

Aaron Fox V2-es légszigonya

lego_nexo_knights_70320_aaron_fox_v2es_legszigonya.jpg

Merülj még mélyebbre a LEGO Nexo Knights futurisztikus világában a lenyűgöző V2-es légszigonnyal, és változz át Aaron Foxszá úgy, hogy a 2 az 1-ben repülőt nyílpuskaként használod! Szerepjáték közben csatázz a lávaszörnyek ellen, és közben húzd meg a ravaszt és lőj a rugós működtetésű, kettős kilövőkkel. Utána dobd be Aaront a szárnyas Hamutámadó ellen, és tüzelj a nyílpuska kilövővel, vagy röpítsd ki a lovagot nyíl alakú repülőjén és hagyd, hogy az Aaron Bot átvegye az irányítást! 2 NEXO Erőhöz való, beolvasható pajzsot tartalmaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2411941327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása