Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Új ízelítőt kapott a jövőre érkező Twin Peaks
Angelo Badalamenti szintidallamai még mindig hátborzongatóak.

twinpeakslaurapalmer.jpg

Amikor kiderült, hogy David Lynch kultikus sorozata, a Twin Peaks 2017-ben visszatér a Showtime-nak köszönhetően, a szerkesztőségben valahogy így reagáltunk a nagyszerű hírre:

Lynch mellett az eredeti sorozat jó néhány színésze - köztük a Dale Coopert alakító Kyle Maclachlan - is visszatér, de az új sorozat zenéjét is a kattant rendező régi tettestársa, Angelo Badalamenti fogja szerezni. Lynch nemrég megosztott ízelítője is a zeneszerző és a sejtelmes dallamok körül forog, de még Laura Palmer is feltűnik a nyúlfarknyi előzetesben. Itt tessék megnézni:

Idén a Stranger Things képében már megkaptuk azt a sorozatélményt, amely jó ízléssel szállította nosztalgiát és a rejtélyt, és nagyon reméljük, hogy jövőre az új Twin Peaks is képes lesz megugrani ezt a szintet. A két sorozat egyébként sok szempontból hasonlít egymásra, és a rajongói kör is hasonló, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy valaki össze is varázsolta a két sorozat zenéjét, és nem végzett rossz munkát.  

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr6711755731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása