Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Egy ilyen Stranger Things videojátékot el tudnánk viselni
Rajongói kalandjáték a 80-as évek stílusában.

stranger-things-videojatek-fokep.png

Már bő egy hónapja, hogy a Stranger Things című netflixes sorozat ránk zúdította a spielbergi nosztalgiát, ám a rajongás és a sorozat körüli felfokozott izgalom mégsem látszik csillapodni. Nemrég megjelent a hivatalos a filmzene, folyamatosan mennek a pletykák a következő évadról, ráadásul a készítők még egy lehetséges videojáték-adaptációt is említettek...

Bár a hivatalos videojáték bejelentése még odébb van, egy lelkes fejlesztőcsapat pusztán rajongásból elkészített egy nyúlfarknyi demót az általuk elképzelt Stranger Things videojátékból, a késő 80-as és kora 90-es évek point 'n click kalandjátékainak stílusában. A rövidke játszható részből tényleg süt a lelkesedés és persze a nosztalgia, így mindenképp érdemes lecsekkolni az alkotást.

A játékot innen tölthetitek le.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr5911659214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása