Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Tollakat a kezekbe, pennákat a csápokba weird fiction írójelöltek!
A Micro Aether egy ingyenes ebook antológia amatőr íróknak.

nevtelen-1_2.png

A The Black Aether magazin az utóbbi idők egyik legérdekesebb underground irodalmi kezdeményezése, ami az úgynevezett „weird fiction” irányvonalat követi, azaz Howard Phillips Lovecraft és követőinek munkásságával foglalkozik és persze azokkal, akik ha amatőr szinten is, de az általuk lefektetett alapok mentén alkotnak.

A nagy testvér szárnyai alatt fejlődött ki a Micro Aether ötlete, ami szintúgy egyedülálló kezdeményezés a hazai, amatőr horror irodalom berkein belül. A Micro Aether egy teljesen ingyenesen letölthető digitális antológia, ami elsősorban a kezdő írókat, de természetesen azokat is célozza, akik szívesen olvasnák tehetséges honfitársaink sötét fikcióit.

“Elég a legkisebb lökés is, hogy ismét, vagy akár először érezd azt, ki kell írnod magadból, amit már régóta meg szerettél volna tenni, csak nem volt kedved vagy esetleg elég bátorságod hozzá. A The Black Aether most megadja ezt az utolsó kis lökést.” – fogalmazta meg Tomasics József, a The Black Aether alapítója.

A lelkes amatőr írók és írójelöltek maximum 1000 szavas írásait a hónap utolsó szombatjáig várják, a megjelenésre pedig július első szombatján lehet számítani.

A hivatalos leírást és további információkat ITT találjátok!

Varga Bálint Bánk

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr78797056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása