Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

LEGO készletként térhet vissza Johnny Öt
Egy gyerekkori álom válhat valóra.

jhonnyot.jpg

A Rövidzárlat című kultfilm és folytatása sokunk számára volt meghatározó élmény a dicső múltban. Nem volt olyan gyerek, aki ne szeretett volna magának egy Johnny Öthöz (vagy a későbbi szinkron szerint Ötös Johnnyhoz) hasonló robotpajtást, ám erre sajnos egészen mostanáig kellett várni, ugyanis úgy néz ki, LEGO készlet formájában tér vissza a 80-as évek WALL·E-ja.

johnny5.jpg

Természetesen egy LEGO Ideas projektről van szó. A modellt PepaQuin lőtte fel a LEGO-építők közösségi oldalára, és viszonylag hamar össze is gyűlt a 10 ezer támogató, ami a hivatalos készletté váláshoz vezető út első lépése. Reméljük, hogy a hivatalos LEGO ítészek tetszését is elnyeri a 300 darabos, 17 cm magas készlet, és hogy jogi problémákba sem ütközne modell megvalósítása. Baromi jól mutatna WALL·E mellett a vitrinben.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr898679804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása